El passat dimecres 31/1, MES Gestió com a membre de Gestiona Associats, l’Associació Catalana d’Entitats de gestió d’instal•lacions esportives públiques, hem assistit a la roda de premsa oferida per l’associació, amb l’objectiu de presentar la campanya de conscienciació “cada gota d’aigua RESTA!” al Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial, amb la presència dels principals agents que englobem el teixit de gestió esportiva de la ciutat de Barcelona i de les principals cadenes de comunicació.

Des de la Generalitat s’han establert algunes normatives que s’han vist reforçades amb algunes restriccions encara més estrictes per part de l’Ajuntament de Barcelona. Us compartim els decrets publicats a data d’avui.

Des de MES Gestió i Gestiona Associats, defensem que hi existeixen alternatives i en tenim propostes per a reduir el consum fins en un 25%.

A més, i amb l’intenció d’evitar un consum d’aigua excessiu, dins de les possibilitats, amb una total consciencia de la realitat de la sequera, des de MES Gestió adoptarem mesures que sense rebre una afectació directa als usuaris i usuàries, estalviin, com comentavem anteriorment un 25% d’aigua al consum habitual, com ara:

  • Limitadors del cabal i de la pressió a les dutxes.
  • Reducció de descarregues dels sanitaris.
  • Reducció del temps dels polsadors de dutxes.
  • Control exhaustiu del registre d’aigua per a confirmar la reducció d’ús d’aigua.

Des de MES Gestió estem 100% conscienciats amb el medi ambient i sabem que és prioritari treballar en una mateixa direcció, tots plegats, per a reduir la nostra afectació a l’entorn.

El clima està canviant. Ara ens toca a nosaltres.

Protocol IEM Pla Sequera Fase Emergencia

Decret Sequera de la Generalitat de Catalunya

Categorías: MES Gestió