Missió

MES Gestió neix amb una missió clara: proporcionar als i les esportistes unes instal·lacions que responguin a les seves necessitats. Per això treballem per mantenir l’excel·lència en la neteja, el manteniment, l’ordre i l’atenció al públic de cada instal·lació. La nostra filosofia és esforçar-nos per preservar els centres com ens agradaria trobar-los. És seguint aquesta línia que hem pogut créixer i anar assolint tots els objectius marcats per l’entitat des del començament. Els nostres inicis estan vinculats a una entitat esportiva. És per això que disposem d’una àmplia experiència anterior que ens permet conèixer els diferents vessants que conformen tant la gestió com la pràctica esportiva.

Visió

La nostra visió global del món de l’esport i el seu entorn, adquirida després d’anys d’experiència en el sector, ens permet conèixer de primera mà les principals mancances d’aquest. És per això que des de MES Gestió entenem i treballem per pal·liar les incerteses que es produeixen tant en entitats i clubs, com en usuaris i treballadors, i ho fem donant la resposta més adient i eficient a totes les necessitats que se’ns plantegen. Sabem que són clubs, entitats, treballadors i usuaris els agents que conformen aquest múscul humà indispensable per donar sentit a l’esport i a la nostra feina. Tenim una idea clara de gestió basada en el compliment de les normatives i la cura per mantenir els paràmetres i marcadors d’excel·lència establerts, fet que ens permet fer funcionar de manera eficient les instal·lacions.

Valors

Una ètica de treball basada en el respecte, la constància i el compliment de les normes, primant sempre la qualitat i l’eficiència dels serveis que prestem són valors, que juntament amb la responsabilitat i la professionalitat ens representen. És per això que des de MES Gestió desenvolupem la nostra feina amb el màxim rigor i competència. Pensem que els reptes són oportunitats que ens permeten créixer i impulsar nous projectes que a la vegada serveixen per millorar també l’entorn en el qual actuem com a agent social.